Oldaltérkép Hozzáadás a kedvencekhez
Hungarian
Home Page
Rólunk
Kapcsolat
Jelölteknek
Login
Regisztráció
Job Search Agent
Munkaadóknak
Login
Regisztráció
Banner hírdetések
Banner hírdetések
 
Home Page

Rólunk

A Language-Job.com lengyelország első magas szintű nyelvi támogatást nyújtó oldala, olyan cégek számára, amelyek nyelvi szakembereket keresnek Lengyelországból, vagy a világ más tájáról.

 

Egyedülálló szolgáltatásunk a nyelvi business alapos ismeretének köszönhetően lett kifejlesztve, azaz nyelviskolák, fordító szövetségek, kiadók, és szaknyelvi képzést nyújtó vállalkozások ismeretének köszönhetően. Célunk biztosítani a kulcsot a sikeres munkavállaláshoz mind a munkaadók és munkavállalók számára.

 

ELŐNYEINK:

  • PLengyelország legnagyobb és fojamatosan fejlődő nyelvi szakember adatbázisa.

  • Az elérhető legjobb HR képesség, és a nyelvi piac ismerete.

  • A legjobb nyelvi szakemberek elérhetősége, a népszerű és ritka nyelvekben egyaránt.

A MUNKÁLTATÓK, munkaerő közvetítő ügynökségek, és egyéb nyelvi szakembereket kereső intézmények számára (Lengyelországból és a világ más tájairól) –jelenítse meg hírdetését a Language-Job.com oldalon és találja meg a szükségleteinek legjobban megfelelő jelöltet, a magas színvonalú CV adatbázisunkban.

 

ONLINE-HÍRDETÉSEK/span>

 

Jelentesse meg hirdetését, állítsa be a design-t maga. A Job Search Agent funkciónak köszönhetően az álláshirdetések feladása egyszerű és gyors. Ingyenes munkáltatói hozzáférés!

 

CV ADATBÁZIS

 

Hozzáférés a profil adatbázisunkhoz garantálja az igényeinek megfelelő tökéletes választást. Ön meghatározhatja a keresési szempontokat, és böngészhet a CV adatbázisban, hogy megtalálja a legjobb jelöltet, amely megfelel az Ön igényeinek. Hozzáférés ideje: 14 nap.

 

TÖBBSZÖRÖS HÍRDETÉSEK

 

Ezzel az opcióval, több hírdetés adható fel, és olcsóbb a költsdég, mint egyesével. Mi több – egyéni elrendezés, Job Search Agent, céges logó a KIEMELT MUNKÁLTATÓ listán. Kampány idő: 4 hét.

 
 
ELŐVÁLASZTÁS
 

Az előválasztás azoknak az ügyfeleknek való, akik a kifinomult keresési módszereket létesítik előnyben. Beállítjuk együtt az ügyféllel a keresési feltételeket, és jelölt listát készítünk.A bővített előválasztás tartalmazza a telefonos interjúkat, így valósűghűen tudjuk a jelöltek nyelvtudását és hozzáértését ellenőrizni. Ügyfelünk teljes előválasztási jegyzőkönyvet kap! Az előválasztási szervíz elkészítésének ideje: 14 nap.

 

OBORZÁS a Language-Job.com -mal

 

Szolgáltatásunk célközönsége azon munkáltatók, akiknek létfontosságú a helyes döntések hozatala a Humán erőforrás területén. A Language-Job.com ügyfelei választanak a jelöltek közül a lekérdezések alapján, amelyek a rendkívül precíz kritériumok szerint kerülnek kiválasztásra a verifikáció után a toborzási költségek növelése nélkül. Biztosítjuk ügyfeleinknek a legnagyobb és legfrissebb nyelvi specialisták önéletrajzainak adatbázisát. Hatalmas tudásal rendelkezünk az idegennyelv alapú toborzásban, és széles gyakorlatunk van ezen szolgáltatások nyújtásában. Célunk a toborzási folyamatban a legjobb hátteret nyújtani ügyfeleinknek a professzionális tanácsadáson és állandó együttmülködésen keresztül. Tudjon meg többet TOBORZÁSI SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL.

 

MUNKAADÓ MÁRKAÉPÍTÉS

 

AHírdetés feladás a Language-job.com oldalon nagyszerű módja a pozitív arculatépítésnek, és egyuttal támogatja a toborzási folyamatot. Ajánljuk céges logó elhelyezését a KIEMELT MUNKÁLTATÓ szekcióban, kiemelt szöveg elkészítését az Ön cégéről, egyénileg elkészített kiemelt online animáció elhelyezését fő pozícióban az oldalunkon, és sok egyéb lehetőséget. Rendszeres ügyfeleink különleges árajánlatokra számíthatnak!

 

Hírdessen a Language-Job.com oldalon

 

Keresse meg az Ön igényeinek legjobban megfelelő jelölteket.

 
Kulcsszó:
Állások nyelv szerint:
Állások ágazatok szerint:
Hely:
Linguajob.pl on Facebook
For Employers | Terms of Use | Advertisement | Contact
© 2023 Language-Job.com All Rights Reserved
Tags: Top language Jobs | Multilingual vacancies | Language Jobs | Language recruitmen | Language Jobs